Wat een stunt: 'Rode Duivel keert terug naar de Jupiler Pro League'

Wat een stunt: 'Rode Duivel keert terug naar de Jupiler Pro League'
Maandag 08 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Birger Verstraete verliet Antwerp vorige zomer voor een avontuur bij het Griekse Aris Saloniki, maar na één seizoen lijkt hij alweer terug te keren naar België. Zo zou OH Leuven dicht bij een transfer staan van de éénmalig Rode Duivel.

Verstraete begon zijn voetbalcarrière bij de jeugd van KV Oostende. Daar plukt Club Brugge hem in 2009 weg. In het Jan Breydelstadion kon de nu 30-jarige middenvelder echter niet doorbreken waarna hij in 2015 naar KV Kortrijk trok. Daar brak hij helemaal door.

Zijn doorbraak zorgde ervoor dat hij een mooie transfer naar KAA Gent maakte. Daar trok hij na twee seizoenen opnieuw de deur achter zich dicht. Na passages bij FC Köln, Antwerp, KV Mechelen en dus het Griekse Aris Saloniki lijkt hij nu opnieuw in België aan de slag te gaan.

Transferexpert Sascha Tavolieri meldt namelijk dat OH Leuven zijn pijlen heeft gericht op de defensieve middenvelder. Volgens de Belg zou er al een akkoord zijn tussen de betrokken ploegen. Verwacht wordt dat OHL begin deze week de transfer nog zal bevestigen.

Poll: Kan OHL een speler als Birger Verstraete gebruiken?

TAGS  I  Birger Verstraete  I  OH Leuven

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024