Serieuze domper voor Club Brugge: Bruggelingen grijpen naast toptarget

Serieuze domper voor Club Brugge: Bruggelingen grijpen naast toptarget
Maandag 08 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge heeft de strijd om Ryan Flamingo verloren. De centrale verdediger, die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan, kwam vorig seizoen uit voor FC Utrecht. In de Eredivisie liet hij een sterke indruk achter, wat ervoor zorgde dat hij kon rekenen op interesse van verschillende ploegen.

Onder meer Club Brugge had belangstelling om 21-jarige speler over te nemen, maar de Belgische landskampioen heeft de strijd nu verloren van de Nederlandse kampioen. Zo heeft PSV via de officiële kanalen laten weten dat het Flamingo kon aantrekken.

De middenvelder was geen goedkope optie voor Club. PSV zou namelijk zo’n negen miljoen euro betaald hebben om de jeugdinternational van Oranje definitief over te nemen. In Eindhoven zal hij op papier vijf seizoenen voetballen aangezien hij een contract tekende tot en met 2029.

PSV-directeur Earnest Stewart is alvast opgetogen met de transfer: “Ryan is een veelzijdige voetballer die past binnen onze speelstijl. Zijn duelkracht en drang om naar voren te voetballen maken hem een waardevolle toevoeging aan de bestaande selectie. Ik ben tevreden dat we hem zo vroeg in de voorbereiding hebben kunnen vastleggen”

Poll: Een aderlating voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ryan Flamingo  I  PSV

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024