Arthur Theate weet of zijn miljoenentransfer naar het Midden-Oosten doorgaat

Arthur Theate weet of zijn miljoenentransfer naar het Midden-Oosten doorgaat
Zondag 07 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Arthur Theate, net na de uitschakeling met de Rode Duivels op het EK in Duitsland, een miljoenentransfer kan gaan maken naar Saudi-Arabië. De verdediger legde al zijn medische tests af, maar het beoogde Al Ittihad ligt nu plots dwars.

Zo zou zijn transfer, nadat het eerst on hold werd gezet, nu op het punt staan om volledig af te springen, dat meldt Fabrizio Romano op mediaplatform X. Volgens de Italiaan staan interne problemen binnen de club uit het Midden-Oosten een overstap in de weg.

Theate, die zijn medische tests al achter de rug had en ook akkoord was geraakt omtrent het riante contract bij de club, lijkt op die manier een streep te moeten trekken door het mooie salaris dat hij er zou opstrijken. Voorlopig blijft de 24-jarige Rode Duivel gewoon bij zijn club Stade Rennais.

Daar heeft hij nog een contract tot medio 2027. In Frankrijk speelde hij vorig seizoen in totaal 40 wedstrijden. Daarin wist de linksvoetige verdediger in totaal drie doelpunten te scoren. Op het EK van afgelopen maand liet hij een degelijke indruk achter.

Poll: Een goede evolutie in het transferdossier van Theate?

TAGS  I  Arthur Theate  I  Stade Rennais  I  Al Ittihad

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024