Club Brugge laat geen spaander heel: 'Alweer een nieuwe aanwinst onderweg'

Club Brugge laat geen spaander heel: 'Alweer een nieuwe aanwinst onderweg'
Zondag 07 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge lijkt niet meer te houden deze zomer. Het haalde officieel al drie aanwinsten, maar met onder meer Gustaf Nilsson van Union staat het dicht bij een nieuwe spectaculaire transfer. Transferexpert Sasha Tavolieri weet nu dat Club nog eens wil toeslaan.

Zo zou het stevig aan de mouw trekken van Madi Monamay van Bayer Leverkusen. Bij de Duitse kampioen mag de achttienjarige centrale verdediger naar verluidt beschikken. Monamay is een jeugdinternational van de Rode Duivels. Hij telt vier caps voor de O19.

Volgens Tavolieri wil de jonge verdediger erg graag naar Brugge verhuizen. Het plan is om hem eerst bij Club NXT te laten meedraaien alvorens hij de stap naar de eerste ploeg kan zetten. Wil Club de jeugdinternational inlijven, moet het wel met stevige concurrentie zien af te rekenen.

PSV wil zich namelijk ook mengen in de strijd om de handtekening van Monamay. In Eindhoven zien ze in hem een grote toekomst. De jonge Belg speelde nog geen enkele minuut voor de grootmacht van Leverkusen. Afgelopen seizoen draaide hij mee met de O19 van de Duitsers.

 

Poll: Goede aanwinst voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Madi Monamay

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024