Steven Defour komt opeens met érg slecht nieuws voor Anderlecht

Steven Defour komt opeens met érg slecht nieuws voor Anderlecht
Zaterdag 05 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Volgens Steven Defour hoeft Anderlecht niet te hopen op een landstitel. Daarvoor vindt hij de kern gewoon niet sterk genoeg.

Na het ontslag van coach Brian Riemer werd David Hubert aangesteld als interim-coach. Sindsdien is er toch weer wat hoop, zeker na de 1-2-zege op het veld van Real Sociedad. Defour gelooft echter niet dat zijn oud-club mee kan doen voor de titel.

“Dit is niet het Anderlecht van de succesjaren. Daar staat het een paar trapjes onder. Dat is ook geen schande als je weer wil opbouwen. Alleen moet je dan naar je fans durven te communiceren dat je in je eigen jeugd gelooft en daarop wil inzetten", zegt Defour in Het Nieuwsblad.

Plafond

"Dat houdt in dat je eens naast de play-offs of Europees voetbal kan grijpen", gaat Defour voort. "Nu leven er onrealistische verwachtingen, terwijl ze voor mij niet bij de betere ploegen horen.”

Defour schetst het hoogst haalbare voor Anderlecht. “Tot in de play-offs geraken in eerste instantie. De eerste twee plekken zijn te hoog gegrepen als je het mij vraagt. De derde plek is het plafond voor dit Anderlecht.”

Poll: Denk jij ook dat de derde plaats het hoogst haalbare is voor RSCA?

TAGS  I  Anderlecht  I  Steven Defour

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024