‘Arne Slot kiest voor Oranje-international als vervanger van Mo Salah bij Liverpool’

‘Arne Slot kiest voor Oranje-international als vervanger van Mo Salah bij Liverpool’
Zaterdag 05 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Er wordt druk gespeculeerd over de toekomst van Xavi Simons. Het lijkt erop dat hij Paris Saint-Germain komende zomer definitief gaat verlaten.

Momenteel voetbalt Simons op huurbasis bij RB Leipzig, al voor het tweede seizoen op rij. Straks lijkt hij echter een definitieve transfer te zullen maken en zijn dossier lijkt ook vast te hangen aan dat van Mohamed Salah.

Salah is na dit seizoen einde contract bij Liverpool en mag dus in de winter al vrij praten met andere clubs. Volgens Engelse media lonkt Paris Saint-Germain naar de rechtsbuiten van de Reds.

Met het vertrek van Kylian Mbappé ontbreekt het PSG nu aan een echte wereldster en Salah zou de ideale invulling zijn. Bij Liverpool bereidt men zich voor op een vertrek van de Egyptenaar.

Vervanger(s)

Volgens Bild zou Liverpool werk maken van de komst van Karim Adeyemi van Borussia Dortmund. Hij moet zo’n vijftig miljoen euro kosten. Voor Arne Slot zou dat geen probleem mogen zijn om dat bedrag te spenderen.

Daarnaast wordt ook Xavi Simons nog altijd in verband gebracht met de Reds. Xavi ligt onder contract bij… PSG. Mogelijk kan een uitgaande transfer voor de international van Oranje vlotter gaan als Salah wordt aangetrokken in Parijs.

Poll: Zou jij ook voor Xavi Simons kiezen als Slot zijnde?

TAGS  I  Arne Slot  I  Liverpool  I  Xavi Simons  I  Mo Salah  I  v24

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024