‘Real Madrid zadelt Arne Slot met een kater van jewelste op'

‘Real Madrid zadelt Arne Slot met een kater van jewelste op'
Vrijdag 04 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

Real Madrid blijft geïnteresseerd in Liverpool-verdediger Trent Alexander-Arnold, ondanks zijn sleutelrol in het team van nieuwe manager Arne Slot.

Slot heeft een sterke start gemaakt bij Liverpool, met vijf overwinningen uit zes wedstrijden, waaronder indrukwekkende Europese zeges tegen AC Milan en Bologna.

Hoewel er geruchten waren over een mogelijke breuk tussen Alexander-Arnold en Slot na een vroeg seizoen incident, hebben beide partijen dit ontkend. Alexander-Arnold benadrukt dat hij met Slot samenwerkt om zijn verdedigende kwaliteiten te verbeteren en streeft ernaar een van de beste verdedigers in Europa te worden.

Verkoop

Ondanks deze samenwerking blijft Real Madrid geïnteresseerd. Mocht hun poging om Alexander-Arnold aan te trekken mislukken, richt de club zich op Tottenham-verdediger Pedro Porro. Madrid-coach Carlo Ancelotti is naar verluidt een bewonderaar van de Spanjaard. Met een geschatte transfersom van 65 miljoen euro, zou Spurs overwegen Porro, die nog vier jaar onder contract staat, te verkopen.

Poll: Zou dit een groot verlies zijn voor Liverpool?

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Arne Slot  I  Trent Alexander-Arnold  I  v24

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024