'Club Brugge levert nieuwe Rode Duivel af'

'Club Brugge levert nieuwe Rode Duivel af'
Vrijdag 04 oktober 2024 - 08:30   I   door Redactie

Vrijdag maakt bondscoach Domenico Tedesco zijn nieuwe selectie bekend. De Rode Duivels spelen op 10 en 14 oktober tegen respectievelijk Italië en Frankrijk. Die matchen staan in het teken van de Nations League, maar Tedesco kan niet rekenen op een volledig fitte selectie.

Zo moet aanvoerder Kevin De Bruyne verstek geven en zal ook Romelu Lukaku er niet bij zijn. Verder heeft Tedesco een groot probleem op de rechtsachter. Timothy Castagne komt niet van de bank en Thomas Meunier maakte de laatste weken amper minuten.

Daarnaast is ook nog eens Alexis Saelemaekers geblesseerd, waardoor Tedesco met grote kopzorgen zit op de rechtsback. Het Laatste Nieuws weet nu dat er wellicht een speler uit de Jupiler Pro League zal worden opgeroepen om de positie in te vullen.

Naar verluidt zouden zowel Joaquin Seys van Club Brugge als Killian Sardella van Anderlecht in de voorselectie zitten van Tedesco. Hoogstwaarschijnlijk zal één van hen straks deel uitmaken van de definitieve selectie. De meest logische optie zou Seys zijn, die de laatste weken erg veel indruk maakt.

Poll: Wie verdient het meest om Rode Duivel te worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Killian Sardella  I  Joaquin Seys  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024