Boskamp kent opvolger van De Bruyne al bij Rode Duivels: "Maak hém nu aanvoerder!"

Boskamp kent opvolger van De Bruyne al bij Rode Duivels:
Zaterdag 05 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

Johan Boskamp is van mening dat er leven is na Kevin De Bruyne. Hij ziet al een opvolger voor de sterkhouder van Manchester City. Al is hij ook blij dat De Bruyne toch doorgaat bij de Rode Duivels.

"Gelukkig maar. Na Frankrijk vreesde ik echt dat hij ermee wilde kappen. Het WK in 2026 zal wel zijn laatste kunstje worden als Rode Duivel. Dat hij daar maar eens laat zien wie het mannetje is", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg.

In de Nations League stelt hij zich niet meer beschikbaar. Met Leandro Trossard staat zijn vervanger klaar, zo meent Boskamp. "Heb je hem bezig gezien tegen Leicester en PSG? Uitstekend was ie", klinkt het.

"Een speler met zijn kwaliteiten moet er gewoon altijd bij zijn. Dat hij dat nu maar eens laat zien aan Tedesco. Hij kan de rol van De Bruyne overnemen.”

"Waarom zou Tedesco hem geen aanvoerder mogen maken? Hij heeft de leeftijd, hij heeft de ervaring én hij is een dragende speler bij één van de absolute topclubs in de beste competitie ter wereld."

"Ik zie niemand met meer adelbrieven dan ‘Trossardje’ in deze selectie. Geef hem die band en bekijk eens hoe hij ermee omgaat. Dat lijkt me het experiment wel waard.”

Poll: Heeft Boskamp gelijk?

TAGS  I  Johan Boskamp  I  Leandro Trossard  I  Kevin De Bruyne

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024