Drama: 'Ook deze club uit Jupiler Pro League dreigt op te houden met bestaan'

Drama: 'Ook deze club uit Jupiler Pro League dreigt op te houden met bestaan'
Vrijdag 04 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Zijn we op weg naar een nieuw faillissement in het Belgische voetbal. KMSK Deinze flirt ermee en ook met Beerschot gaat het allerminst goed. De club zou voor de derde keer in haar bestaan failliet kunnen gaan.

Beerschot staat helemaal laatste in de Jupiler Pro League. Helemaal verrassend is dat niet, want de club had weinig geld om stevige transfers te doen na de promotie naar de hoogste klasse. Dat komt de club nu duur te staan.

Bovendien is de financiële toestand van Beerschot allerminst goed. Beerschot-historicus Danny Geerts vreest zelfs het ergste voor de club. "Het was wel allemaal een beetje te verwachten dat dat fout ging lopen", zegt hij in Gazet van Antwerpen.

Opnieuw

"Maar dat het zo erg zou zijn, dat vrees je en dat wordt nu bewaarheid. Dat zijn geen leuke ervaringen als supporter", gaat hij verder. "We hebben in het verleden al wel wat meegemaakt met twee faillissementen. Maar als je de situatie nu ziet, vrees ik weer een beetje voor een derde faillissement. Je moet de zaken zeggen zoals ze zijn."

Poll: Vrees jij ook het ergste voor Beerschot?

TAGS  I  Beerschot  I  KMSK Deinze

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024