Het zat eraan te komen: Het gaat helemaal mis tussen Beerschot en Dirk Kuyt

Het zat eraan te komen: Het gaat helemaal mis tussen Beerschot en Dirk Kuyt
Vrijdag 04 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

De dagen van Dirk Kuyt bij Beerschot lijken toch echt wel geteld. De spanning tussen beide partijen is intussen om te snijden. Voorlopig behoudt Beerschot nog het vertrouwen in Kuyt.

Als er echter verloren wordt in Westerlo, kan de situatie weer anders zijn voor Kuyt. In de podcast KieftJansenEgmondGijp haalt Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Kuyt, flink uit. “Denken jullie nou werkelijk dat een nieuwe trainer de problemen zal kunnen oplossen? Natuurlijk niet. Wat die Arabieren willen bereiken kan ik niet zeggen”, aldus Jansen.

"Volgens mij zijn ze wel ter goeder trouw, maar ze besturen de club van bovenaf samen met nog enkele andere clubs. Dat werkt niet. Zeker niet als je het voetbalhart uit een club haalt. Ze denken te bedrijfsmatig”, luidt het.

Alles zelf doen

Het was voor Kuyt ook allesbehalve evident. "Er was niks meer: geen algemeen directeur, geen sportief directeur, geen technische staf en geen fatsoenlijke trainingsaccommodatie”, weet Jansen. “De ploeg moest ook versterkt worden en we wilden weten wat het budget voor eerste klasse zou worden.”

“Maar de trainingsaccommodatie is er nog altijd niet, de nieuwe directeur is overwerkt en maar liefst zes nieuwe spelers kregen niet meteen een verblijfsvergunning. Dirk loopt er manusje-van-alles te spelen.”

Poll: Kan Kuyt beter opstappen bij Beerschot?

TAGS  I  Beerschot  I  Dirk Kuyt

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024