Het gaat van kwaad naar erger: Dirk Kuyt doet hallucinante uitspraken bij Beerschot

Het gaat van kwaad naar erger: Dirk Kuyt doet hallucinante uitspraken bij Beerschot
Zaterdag 05 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Het gaat toch van kwaad naar erger met Beerschot. De Ratten pakten een onverhoopt punt op Westerlo, maar wegkijken naar de problemen doet Dirk Kuyt niet.

“Er spelen nog veel meer dingen bij onze club dan de resultaten. Een van de redenen dat we in het Beerschotstadion trainen is dat we geen veld hebben om te trainen”, vertelt Kuyt aan Het Laatste Nieuws.

De velden aan het universiteitsplein in Wilrijk liggen er erbarmelijk bij. “We hebben geprobeerd om uit te wijken, maar dat is vrij lastig”, stelt Kuyt. “We hebben wat op andere velden getraind, maar we willen op een goed veld trainen. En dat hebben we deze week gedaan in het stadion. Het is mooi dat dit gelijk voor een resultaat op Westerlo zorgt.”

Resultaten

“Ik kan heel makkelijk mensen iets verwijten als de resultaten niet goed zijn. Maar we zijn met z’n allen ergens aan begonnen waarin de dingen niet zo gelopen zijn als we gehoopt hadden. We werken samen om dat aan te pakken. En dus werken we ook aan een trainingsveld. Ik heb alle vertrouwen dat dat binnenkort geregeld is.”

Poll: Kan Beerschot het best het vertrouwen in Kuyt behouden?

TAGS  I  Dirk Kuyt  I  Beerschot

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024