'Wat een transferbom: Erling Haaland moet Europese grootmacht uit crisis halen'

'Wat een transferbom: Erling Haaland moet Europese grootmacht uit crisis halen'
Donderdag 03 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

Erling Haaland wordt in de Spaanse roddelpers genoemd als de oplossing voor de problemen die zich aan het opstapelen zijn. Real Madrid is niet goed aan het seizoen begonnen en verloor ook met 1-0 op het veld van Lille in de Champions League.

Real Madrid heeft wel wat problemen. De komst van Kylian Mbappé heeft voorlopig nog niet voor veel vreugde gezorgd in Madrid. Omdat alle grote namen moeten spelen, staan er een aantal jongens niet op de juiste positie. Dat is zo voor Mbappé en ook voor sterspeler Jude Bellingham.

Ze acteren voorlopig dan ook niet op het niveau dat van hen mag verwacht worden. Daarnaast oordeelt Don Balon dat er te weinig diepgang is. Ook voorin klopt het niet en zo duikt de naam van Haaland weer op.

Droomtransfer?

De spits voelt zich prima bij Manchester City maar heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Real Madrid zijn droomclub is. Mogelijk komt die transfer er sneller dan verwacht.

"Voor sommigen zou het een goed idee zijn om Mbappé zijn natuurlijke positie op rechts te geven, Rodrygo een vaste plek in de basis, en na te denken over het aantrekken van een echte spits, zoals Erling Haaland", schrijft Don Balon. Wordt vervolgd...

Poll: Zou Haaland de ideale oplossing zijn voor Real Madrid?

TAGS  I  Erling Haaland  I  Real Madrid  I  Manchester City

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024