'Virgil van Dijk in zak en as na bizar nieuws bij Liverpool'

'Virgil van Dijk in zak en as na bizar nieuws bij Liverpool'
Donderdag 03 oktober 2024 - 23:00   I   door Redactie

Liverpool is bezig aan een sterk seizoen onder de nieuwe trainer Arne Slot, en staat momenteel bovenaan in de Premier League. Met het oog op het versterken van hun titelkansen overweegt de club om in januari twee Engelse centrale verdedigers aan te trekken: Jarrad Branthwaite van Everton en Marc Guehi van Crystal Palace.

Beide spelers staan hoog op de transferlijst van Liverpool, waarbij Branthwaite de voorkeur geniet. Echter, door de rivaliteit tussen Liverpool en Everton kan een deal voor Branthwaite lastig worden. Guehi lijkt een eenvoudiger doelwit, mede omdat zijn contract bij Crystal Palace in 2026 afloopt, terwijl Branthwaite vastligt tot 2027.

Van Dijk

Hoewel Liverpool al sterke verdedigers heeft, zoals Virgil van Dijk en Ibrahima Konate, zien ze de noodzaak om hun defensie verder te versterken. De club zou voor beide spelers mogelijk 83 miljoen euro moeten betalen, maar zou kunnen proberen de prijs te drukken, afhankelijk van de situatie van Everton en Crystal Palace. 

De vraag is ook hoe Van Dijk hierop gaat reageren. De Nederlander is einde contract bij de Reds en ziet nu dat er mogelijk in de winterstop al een nieuwe verdediger komt. Is het dan toch einde verhaal bij Liverpool voor Van Dijk?

Poll: Heeft Van Dijk zijn beste tijd gehad bij Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I  Arne Slot

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024