Onwaarschijnlijk: ‘Memphis Depay al weg bij Corinthians, nieuwe transfer in aantocht’

Onwaarschijnlijk: ‘Memphis Depay al weg bij Corinthians, nieuwe transfer in aantocht’
Zaterdag 05 oktober 2024 - 14:00   I   door Redactie

Memphis Depay deed toch heel wat wenkbrauwen fronsen toen bekend werd dat hij naar Brazilië trok. Hij komt nu uit voor Corinthians, maar mogelijk komt er al heel snel een einde aan dat avontuur.

Corinthians dreigt immers zijn loon niet meer te kunnen betalen. Paulo Vinícius Coelho waarschuwt voor dat scenario in het blad Finances of Sport.

Het loon van Memphis, dat uiteraard heel hoog ligt, wordt voor een groot deel betaald door de hoofdsponsor van Corinthians, Esportes da Sorte. Het bedrijf staat echter op de rand van de afgrond.

Andere sponsor

Er loopt al langer een onderzoek naar ‘criminele activiteiten’ binnen het bedrijf. De Braziliaanse regering heeft nu echter bepaald dat het gokbedrijf geen weddenschappen meer af mag sluiten. Daardoor valt de hele business van Esportes da Sorte in duigen.

Corinthians zal in de nabije toekomst niet anders kunnen dan een nieuwe hoofdsponsor te gaan zoeken. Dat heeft ook gevolgen voor Memphis. Corinthians zal een nieuwe geldschieter moeten zoeken, want anders kan het de Nederlander niet meer betalen.

Als dat het geval blijkt, wordt het contract van Depay verscheurd en is hij weer een vrije speler. Plots moet hij dan weer op zoek naar een nieuwe club.

Poll: Heeft Memphis fout gekozen met Corinthians?

TAGS  I  Memphis Depay  I  Corinthians

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024