'Anderlecht troeft Manchester City af om megatalent'

'Anderlecht troeft Manchester City af om megatalent'
Zondag 07 juli 2024 - 13:30   I   door Redactie

Anderlecht denkt aan Gabriël Misehouy. Dat is een achttienjarige aanvallende middenvelder die zijn contract deze week zag aflopen bij Ajax. De jonge Nederlander kwam het met de club niet overeen wat betreft een contractverlenging en dus is hij gratis op te pikken.

Dat de jonge Nederlander zijn contract in Nederland niet verlengde heeft alles te maken met het feit dat hij en zijn zaakwaarnemer te hoge eisen stelde aan Ajax. In Amsterdam, waar ze gericht moeten omgaan met hun centen, zagen ze het niet zitten om aan die eisen te voldoen.

Zodoende is Misehouy transfervrij op te pikken. Daar wil Anderlecht nu van profiteren. De Brusselaars zien in de jonge aanvaller een ideale toevoeging voor de Futures. Daar zou hij eerst nog mogen rijpen alvorens hij de stap naar de eerste ploeg kan zetten.

Mocht Anderlecht de ex-Ajacied inlijven, haalt het allesbehalve een makkelijk karakter naar de club. Zijn harde hand in de onderhandelingen, die hij overspeeld heeft, zijn daar het ultieme bewijs van. Over zijn voetballende kwaliteiten is er minder discussie. Hij staat bekend om zijn techniek en flitsende acties. Onder meer Manchester City toonde al interesse. 

Poll: Is Misehouy een goede versterking voor paars-wit?

TAGS  I  Anderlecht  I  Gabriël Misehouy  I  Manchester City  I  Ajax

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024