Vincent Kompany compleet belachelijk gemaakt door absolute wereldvedette

Vincent Kompany compleet belachelijk gemaakt door absolute wereldvedette
Zondag 07 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Bayern München-fan en toptennisser Alexander Zverev heeft zich na het kwalificeren voor de vierde ronde op Wimbledon verrassend uitgesproken over de positie van trainer bij Bayern. Hij riep Pep Guardiola, die in de tribune zat, op om opnieuw coach te worden van Der Rekordmeister.

Naast wereldvedette in het tennis te zijn, is de Duitser Zverev ook grote fan van topclub Bayern München. Het feit dat Guardiola, ex-trainer van Bayern, in de tribune aanwezig was, was voor de Duitse tennisser de ideale gelegenheid om met een knipoog te verwijzen naar de Spaanse trainer.

“Bayern heeft een nieuwe coach nodig", vertelde hij voor heel het stadion. "En als je voetbalmoe bent, mag je altijd mijn tennistrainer zijn”, klonk het aan het adres van de succescoach. Uiteraard zei Zverev dit met een lach, maar toch kan het de wenkbrauwen doen fronsen.

Vincent Kompany is vandaag de dag namelijk coach van de Duitse topclub. Kompany werd er enkele weken voorgesteld als opvolger van Thomas Tuchel. De uitspraken van Zverev die zegt dat Bayern een trainer nodig heeft, terwijl Kompany er gewoon actief is, zullen niet in goede aarde vallen bij de ex-Rode Duivel.

 

Poll: Zijn de uitspraken van Zverev misplaats?

TAGS  I  Bayern München  I  Vincent Kompany  I  Pep Guardiola

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024