Jackpot voor KAA Gent: 'Tarik Tissoudali maakt transfer en brengt miljoenensom op'

Jackpot voor KAA Gent: 'Tarik Tissoudali maakt transfer en brengt miljoenensom op'
Zaterdag 06 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Gent wil deze zomer afscheid nemen van verschillende sterkhouders. De club zal eerst moeten verkopen alvorens ze versterkingen kunnen halen. Daardoor staan er nu meerdere spelers in de etalage. Transferexpert Sasha Tavolieri weet wie dat zijn.

Volgens de journalist mogen Jordan Torunarigha, Ismael Kandouss, Hyun-seok Hong, Andrew Hjulsager, Tarik Tissoudali én Nurio Fortuna allemaal beschikken. Voor alle zes de spelers geldt dat ze ooit gehaald zijn als directe versterkingen voor de eerste ploeg.

Waar Hein Vanhaezebrouck geregeld rekende op de diensten van de spelers uit het lijstje, wordt er verwacht dat Wouter Vrancken wat veranderingen zal doorvoeren in de selectie. Om enkele gerichte aankopen te kunnen doen, zullen ze enkele van de duurdere spelers verkopen.

De opvallendste naam in het lijstje én tegelijk ook de naam die het meeste geld moet opbrengen is die van Tarik Tissoudali. De Marokkaans international heeft een marktwaarde van 6.5 miljoen euro. Met nog een contract van twee jaar, hoopt Gent een mooie som te vangen voor de aanvaller.

Poll: Denk jij dat Gent er goed aan doet om afscheid te nemen van Tarik Tissoudali?

TAGS  I  Gent  I  Tarik Tissoudali

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024