'Anderlecht ziet beoogde terugkeer in het water vallen'

'Anderlecht ziet beoogde terugkeer in het water vallen'
Maandag 08 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht is volop bezig met de dossiers van Thomas Delaney en Ludwig Augustinsson. De Brusselaars huurden beide spelers afgelopen seizoen van het Spaanse Sevilla, maar willen ook volgend seizoen beschikken over het duo. Dan zullen ze hen wel definitief moeten overnemen.

Zowel het dossier van Delaney als dat van Augustinsson liepen tot voor kort erg moeizaam. Ondanks dat de twee huurlingen het vorig seizoen erg naar hun zin hadden in Brussel en daarom ook graag langer willen blijven, stelden ze te hoge verwachtingen in verband met hun salaris.

Van Delaney was eerder al geweten dat hij bereid was om wat salaris in te leveren, mocht dat betekenen dat hij dan langer in de hoofdstad kan blijven. Naar verluidt zou de Deen nu ook dicht staan bij een definitieve overgang naar Anderlecht. Voor Augustinsson liggen de kaarten voorlopig anders.

De Zweed zal zich volgens Diario Sevilla deze week namelijk opnieuw melden op training bij Sevilla. Zolang er geen doorbraak is gevonden bij Anderlecht, blijft de linksachter dan ook gewoon eigendom van de Spaanse club, al denken ze er in Spanje wel aan om zijn contract te ontbinden. Augustinsson heeft in principe nog een verbintenis tot medio 2025.

Poll: Moet Anderlecht er alles aan doen om Augustinsson langer aan boord te houden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Thomas Delaney  I  Ludwig Augustinsson

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024