'Anderlecht heeft langverwachte versterking eindelijk beet'

'Anderlecht heeft langverwachte versterking eindelijk beet'
Zondag 07 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht gaat zich weldra versterken met Filip Marchwinski, dat weet Sky Sport te melden. De 22-jarige aanvallende middenvelder, die ook op de linksbuiten én in de spits uit de voeten kan, speelt momenteel in zijn thuisland bij Lech Poznan.

Naar verluidt heeft Anderlecht al een persoonlijk akkoord met de tweevoudig Pools international. Bij Lech Poznan speelde Marchwinski vorig seizoen in totaal 35 wedstrijden. Daarin scoorde hij een erg fraaie elf doelpunten en gaf hij ook zes assists.

Die statistieken hebben nu Anderlecht naar hem doen lonken. De Brusselaars mogen dan wel een mondelinge overeenkomst bereikt hebben met de Pool, wel zal het nog tot een akkoord moeten komen met zijn Poolse werkgever. Zijn marktwaarde bedraagt zes miljoen euro.

Mocht Anderlecht erin slagen de aanvallende kracht aan zich te binden, lijkt het een doublure gevonden te hebben voor de blessuregevoelige Yari Verschaeren én misschien wel een vervanger voor Alexis Flips, al is het nog niet duidelijk wat Anderlecht van plan is met de Fransman.

 

Poll: Kan Anderlecht dit jaar opnieuw meedoen voor de prijzen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Filip Marchwinski  I  Lech Poznan

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024