De storm is nog niet gaan liggen: "Gezien Domenico Tedesco?"

De storm is nog niet gaan liggen:
Zondag 07 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Nederland wist zich zaterdagavond te plaatsen voor de halve finale van het EK. De troepen van bondscoach Ronald Koeman kwamen 0-1 achter tegen Turkije, maar kwamen nog terug tot 2-1. Bart Aerts, journalist bij Sporza, vergelijkt de selectie van Oranje met die van de Rode Duivels.

België verloor in de kwartfinale tegen Frankrijk. Toch had dat niet gehoeven, volgens Aerts. Hij vraagt zich luidop af of Oranje een betere selectie heeft dan de Rode Duivels en of het voor ons land ook mogelijk was om de halve finale te halen. Voor Aerts is het duidelijk. Hij denkt dat België evengoed een ronde verder kon.

“Zelfvertrouwen, durf, drang naar voren, intensiteit”, dat zijn volgens de journalist de belangrijkste verschillen tussen Oranje en de Rode Duivels. Het zijn aspecten die niets te maken hebben met de kwaliteit van de spelers, maar wel met de intensiteit. 

Aerts stelt zich dan ook ernstig vragen bij de aanpak van Domenico Tedesco, en bij uitbreiding de Rode Duivels. “Nederland heeft het allemaal. Gezien Domenico Tedesco en Rode Duivels? Nederland heeft een goede selectie maar beter dan België? Weet ik niet.”, aldus de journalist.

Poll: Wie heeft er de betere selectie?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Oranje  I  Domenico Tedesco

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024