Anderlecht bibbert na opvallend nieuws over Jan Vertonghen

Anderlecht bibbert na opvallend nieuws over Jan Vertonghen
Zaterdag 06 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Bij Anderlehct maken ze zich toch plots terug zorgen over de toekomst van Jan Vertonghen. Dat heeft alles te maken met het feit dat Moussa Dembélé besloten heeft om Portugal te verlaten. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Mousa Dembélé volgt zijn zus Assita naar Portugal, waar zij met haar gezin sinds vorig jaar in Sintra woont. Assita en haar man Jeffrey runnen er een B&B genaamd ‘So’. Dembélé heeft altijd aangegeven graag naar Portugal te willen verhuizen en dat moment is nu aangebroken. Zijn kinderen zijn uitgeschreven op school en zijn zoon Maleec zou naar de jeugdopleiding van Sporting Lissabon kunnen gaan.

Ondertussen is het nog onduidelijk of Jan Vertonghen, die onlangs zijn afscheid bij de nationale ploeg aankondigde, ook naar Portugal verhuist. Vertonghen heeft meermaals aangegeven samen met de familie Dembélé naar het zuiden te willen verhuizen. “Mousa is nog altijd één van mijn beste vrienden en onze families komen heel goed overeen. Wie weet beginnen we ooit iets samen in Portugal", zei hij voor het EK. Vertonghen woont momenteel nog met zijn gezin in Antwerpen, waar zijn kinderen naar school gaan. Anderlecht wacht intussen in spanning af.

Poll: Verwacht jij dat Vertonghen mee zal gaan met Dembélé?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024