'Jan Vertonghen heeft beslissing over Anderlecht genomen'

'Jan Vertonghen heeft beslissing over Anderlecht genomen'
Zaterdag 06 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Jan Vertonghen stopt bij de Rode Duivels, maar wat zegt dat over de rest van zijn voetbalcarrière? Stopt hij ook met voetballen of gaat hij toch nog een jaar door bij Anderlecht. De geluiden gaan in een bepaalde richting.

Er lijken toch steeds meer aanwijzigingen te zijn dat Vertonghen nog een jaartje zal doorgaan bij Anderlecht. Ook Thorgan Hazard heeft goede hoop dat zijn collega toch nog zijn kribbel zet onder een extra seizoen bij paars-wit, zo vertelt hij bij RTBF.

"Iedereen bij Anderlecht hoopt dat hij terugkomt, maar het is zijn beslissing. Volgens de geluiden die ik hoor, bestaat de kans. Ik oefen druk op hem uit", lacht Hazard. Vertonghen heeft op het EK bij de Rode Duivels duidelijk gemaakt dat hij nog steeds op hoog niveau acteert. Anderlecht kan zijn ervaring en métier dus nog heel goed gebruiken in het nieuwe seizoen.

Vertonghen kondigde aan dat hij een punt zet achter zijn internationale loopbaan. Hij was liefst 157 keer Rode Duivel. Helaas eindigde zijn interlandcarrière met een ongelukkige owngoal tegen Frankrijk, waardoor de Belgen uitgeschakeld werden in de achtste finales van het EK.

Poll: Denk jij dat Vertonghen zal bijtekenen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen  I  Thorgan Hazard  I  Rode Duivels

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024