Keert Divock Origi terug naar de Jupiler Pro League?

Keert Divock Origi terug naar de Jupiler Pro League?
Maandag 08 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Het ziet er niet goed uit voor de carrière van Divock Origi. Nadat zijn avontuur bij Liverpool afliep, trok hij twee seizoenen geleden transfervrij naar AC Milan. Daar kende de Rode Duivel bitter weinig succes. Een huurbeurt aan Nottingham Forest bleek dat ook niet.

Origi, 32-voudig Belgisch international, zit op een zijspoor in Milaan, dat is nu wel duidelijk. De ondertussen 29-jarige aanvaller werd er nu zelfs naar de B-kern overgezet, dat weet Het Laatste Nieuws. Volgens de krant betekent dit einde verhaal bij Milan voor de Belg.

De Italianen zien dan ook geen toekomst meer in de jeugdspeler van KRC Genk. Dat komt mede door het dramatische seizoen dat Origi doormaakte in Engeland. Hij mag dan nog wel aan twintig Premier League-wedstrijden gekomen zijn, hij stond daarvan slechts zes keer in de basis.

Dat en het feit dat hij in totaal amper één goaltje en ook maar één assist wist af te leveren bij Nottingham Forrest, doet Milan nu de knoop doorhakken: Origi mag deze zomer beschikken. Misschien wel het ideale moment voor een terugkeer naar de Belgische competitie.

Poll: Zou een terugkeer naar België een goede stap zijn voor Origi?

TAGS  I  Divock Origi  I  AC Milan

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024