Sensationele wending: 'Transfer Arthur Theate naar Al-Ittihad op het nippertje gekaapt'

Sensationele wending: 'Transfer Arthur Theate naar Al-Ittihad op het nippertje gekaapt'
Vrijdag 05 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Arthur Theate leek goed op weg om de nieuwe aanwinst te worden van Al-Ittihad, maar volgens Fabrizio Romano wordt de transfer nu op de helling gezet. Zowel de Rode Duivel als Stefano Pioli, de beoogde trainer van de Saudische club, wachten nog steeds op de goedkeuring uit het Midden-Oosten.

Naar verluidt heeft Theate zijn medische test al afgelegd, maar moet hij nog wachten op groen licht om zijn transfer te realiseren. Pioli, die bij AC Milan vertrok, wacht al sinds woensdag op het officialiseren van zijn overgang. Het is nu aan Al-Ittihad om actie te ondernemen, al lijken interne problemen voor vertraging te zorgen

Zolang ze in het Midden-Oosten niet handelen, blijven andere clubs de hoop koesteren om de linksachter van Stade Rennais binnen te halen. Zo zouden er verschillende ploegen uit de Premier League nog steeds interesse hebben om Theate over te nemen van Rennais, dat weet L’Équipe.

De Franse krant claimt dat de geïnteresseerde clubs uit Engeland een ultieme poging willen doen om de verdediger over te halen voor hen te kiezen. Om welke clubs het precies gaat, is niet bekend. Mocht Al-Ittihad niet snel actie ondernemen, wordt Theate misschien wel op het nippertje gekaapt.

 

Poll: Waar zie jij Theate liever spelen?

TAGS  I  Arthur Theate  I  Stade Rennais  I  Al-Ittihad

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024