Gent bibbert: 'Absolute sterkhouder staat op punt van vertrek'

Gent bibbert: 'Absolute sterkhouder staat op punt van vertrek'
Maandag 08 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Wouter Vrancken ziet deze zomer wellicht verschillende spelers vertrekken bij Gent. Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat sterkhouders als Tarik Tissoudali, Andrew Hjulsager en Hyun-seok Hong mogen vertrekken om zo budget vrij te maken voor nieuwe spelers. Die laatste heeft nu interesse opgewekt.

Zo is Werder Bremen naar verluidt geïnteresseerd om de twaalfvoudig Zuid-Koreaans international over te nemen van Gent. Hoe concreet de interesse op dit moment precies is, is niet geweten. Wel zijn ze in Bremen deze zomer op zoek naar een creatieve speler om het middenveld te versterken.

Met Hong lijken ze daarbij aan het juiste adres te zijn. De Zuid-Koreaan speelde vorig seizoen in totaal 43 wedstrijden voor Gent. Daarin kwam hij zeven keer tot scoren en wist hij ook acht assists af te leveren. In Gent heeft hij nog een contract tot medio 2025.

Dat maakt dat een transfer deze zomer bijna een must is indien ze in Gent nog een aardige som willen overhouden aan hun creatieveling. Hong volgende zomer gratis laten vertrekken lijkt dan ook geen goed idee, zeker gezien het feit dat zijn marktwaarde geschat wordt op negen miljoen euro.

Poll: Is Werder Bremen een mooie club voor Hong?

TAGS  I  Gent  I  Hyun-seok Hong

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024