België aan de grond genageld: 'Opnieuw trekt er een Rode Duivel naar Saudi-Arabië'

België aan de grond genageld: 'Opnieuw trekt er een Rode Duivel naar Saudi-Arabië'
Maandag 08 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Een van de grootste talenten bij de nationale ploeg is misschien wel Johan Bakayoko. De 21-jarige rechtsbuiten van PSV mocht niet veel minuten maken op het EK, maar kende voor de rest wel een uitstekend seizoen in Nederland. Verschillende topclubs werden al aan hem gelinkt.

Zo stonden Borussia Dortmund, Liverpool, Bayern München en PSG onlangs nog allemaal in het rijtje om de dribbelvaardige aanvaller in te lijven. Toch zou het zomaar kunnen dat Bakayoko niet naar een van deze ploegen trekt, maar naar een andere, erg verrassende, bestemming.

Uit Italiaanse hoek komt namelijk het gerucht dat de Rode Duivel deze zomer de overstap kan maken naar het Midden-Oosten. De Italiaanse journalist Gianluigi Longari van Sportitalia claimt dat Al-Hilal, de ploeg van onder meer Neymar en Aleksandar Mitrovic, aan de mouw trekt van Bakayoko.

Of de flankaanvaller ook effectief naar Saudi-Arabië trekt valt nu af te wachten. Naar verluidt zou er ook nieuwe interesse zijn uit de Premier League. Om welke ploeg het precies gaat, is niet bekend. Bakayoko zelf gaf eerder al aan graag in de Champions League te spelen. 

Poll: Waar denk jij dat Bakayoko het best tot zijn recht zal komen volgend seizoen?

TAGS  I  Johan Bakayoko  I  Rode Duivels  I  Al-Hilal

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024