Romelu Lukaku neemt beslissing over terugkeer naar Anderlecht

Romelu Lukaku neemt beslissing over terugkeer naar Anderlecht
Zaterdag 06 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku zal ooit terugkeren naar Anderlecht. Dat heeft de beresterke spits al meermaals laten verstaan. Onlangs zei hij nog dat die terugkeer er sneller zou aankomen dan dat iedereen denkt. Toch is het nog altijd afwachten voor wanneer de comeback op de agenda staat.

Als het van het Italiaanse medium Corriere dello Sport afhangt, zal hij deze zomer alvast niet terugkeren naar Brussel. De sportkrant weet namelijk dat de Rode Duivel zijn voorkeur geeft aan een hereniging met Antonio Conte bij Napoli.

Lukaku hoopt onder Conte zijn vertrouwen van weleer terug te vinden. Onder de Italiaanse succescoach werd hij kampioen van Italië en dat zag hij verzilverd worden met de titel Speler van het Jaar. Zijn glorieperiode dateert wel al van het seizoen 2020/21.

De flirt met Napoli is al een tijdje aan de gang, maar in Italië weten ze nu ook zeker dat hij er binnenkort voorgesteld zal worden. Met Napoli kent de spits al zijn derde Italiaans club. Afgelopen seizoen werd hij door Chelsea gehuurd aan AS Roma en ook bij Inter heeft hij dus een verleden.

 

Poll: Is Napoli een verstandige keuze voor Lukaku?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Anderlecht  I  Napoli

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024