'Jeugdproduct heeft laatste wedstrijd voor Anderlecht gespeeld'

'Jeugdproduct heeft laatste wedstrijd voor Anderlecht gespeeld'
Maandag 08 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht lopen er meerdere talenten rond die op de deur kloppen van de eerste ploeg. Voor één talent in het bijzonder had die deur misschien wel al een tijdje geopend moeten zijn. Marco Kana kende een veelbelovend begin van zijn carrière bij Anderlecht, maar komt er de laatste jaren amper aan de bak.

Vorig seizoen werd de ondertussen 21-jarige verdedigende middenvelder nog uitgeleend aan KV Kortrijk. Daar kwam hij, mede door blessureleed, in totaal maar 24 keer aan de bak. Scoren of een assist geven lukte hem daarin niet. Nu lijkt hij te moeten vrezen voor zijn toekomst bij Anderlecht.

De jeugdinternational liep vorig seizoen een blessure op waardoor hij nu niet mee kan op stage met Anderlecht. Daardoor zullen opnieuw enkele rechtstreekse concurrenten hun kans mogen grijpen in de voorbereidingen. Kana kan zo meer en meer op de achtergrond belanden.

Dat hij vorig seizoen werd uitgeleend is een slecht teken, zeker omdat Kana in 2019 zijn debuut al mocht maken voor de eerste ploeg van Anderlecht. Vijf jaar later is het nog steeds niet gelukt om helemaal door te breken in Brussel. De vraag is dan ook: heeft Kana nog een toekomst bij Anderlecht?

Poll: Heeft Kana nog een toekomst bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Marco Kana

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024