Club Brugge prijst zich gelukkig: Bruggeling maakt vroeg op het seizoen al heel wat indruk

Club Brugge prijst zich gelukkig: Bruggeling maakt vroeg op het seizoen al heel wat indruk
Maandag 08 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Club Brugge stalde onlangs Cisse Sandra tijdelijk bij Willem II, de club van trainer Peter Maes. Die laatste wist de ploeg uit Tilburg vorig seizoen opnieuw naar de Eredivisie te loodsen. Om daar niet uit de toon te vallen, haalde het met onder andere Sandra een gerichte versterking.

De huurling van Club mocht zaterdag mee opdraven bij een oefenmatch tegen de amateurs van RKDSC Diessen. Sandra maakte meteen erg veel indruk door een hattrick te scoren in minder dan een half uur. Uiteindelijk won Willem II de partij met duidelijke 0-6 cijfers.

“Mooi en leuk”, was de reactie van twintigjarige middenvelder bij HLN. “Ik wil smijten voor de club. Ik breng veel werklust en veel mentaliteit. En hopelijk dus ook veel goals”, laat hij de fans uit Tilburg nu al watertanden. Zijn oefenwedstrijd belooft alvast veel goeds.

Tot slot zegt de jeugdinternational erg blij te zijn met zijn tijdelijke transfer naar Nederland: “De trainer kende ik nog niet persoonlijk, maar uit de gesprekken met hem bleek heel veel vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor mij”, aldus een tevreden Sandra

Poll: Kan Sandra zich na dit seizoen in de eerste ploeg van Club knokken?

TAGS  I  Cisse Sandra  I  Club Brugge  I  Willem II

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024