Wie houdt dit Club Brugge tegen? 'Vijfde én zesde aanwinst onderweg'

Wie houdt dit Club Brugge tegen? 'Vijfde én zesde aanwinst onderweg'
Vrijdag 05 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Het seizoen is nog niet begonnen of Club Brugge heeft zich al versterkt met voorlopig drie aanwinsten. Ardon Jashari, Zaid Romero en Christos Tzolis werden al officieel voorgesteld en volgens verschillende bronnen staan ze ook dicht bij een transfer van Ngal’ayel Mukau van KV Mechelen.

Daar hoeft het op korte tijd echter niet bij te blijven. Volgens het Tunesische TN Foot is Club al bezig met een vijfde aanwinst. Het medium claimt dat ze in Brugge werk maken van de komst van Hadj Mahmoud, een defensieve middenvelder van het Zwitserse FC Lugano.

Meer nog: naar verluidt staat Brugge op het punt om de 24-jarige Tunesiër weldra vast te leggen. De middenvelder staat nog tot medio 2026 onder contract in Zwitserland, maar met een marktwaarde van twee miljoen euro lijkt hij zeker een haalbare kaart te zijn voor een ploeg als Club.

Mahmoud speelde vorig seizoen in totaal 40 wedstrijden. In totaal wist hij daarin vijf keer te scoren en één assist af te leveren. Naast Mahmoud is Club overigens ook bezig om Gustaf Nilsson naar Brugge te halen. De boomlange spits van Union moet zes miljoen euro kosten.

Poll: Denk jij dat Club Brugge dit jaar opnieuw kampioen wordt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hadj Mahmoud

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024