'Antwerp legt grote naam uit de Jupiler Pro League vast'

'Antwerp legt grote naam uit de Jupiler Pro League vast'
Vrijdag 05 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Antwerp vreest steeds meer voor een vertrek van Jean Butez. De Franse doelman, die ondertussen al vier jaar onder contract staat bij Antwerp aast op een transfer naar het buitenland, waardoor ze in Antwerpen op zoek moeten naar een vervanger.

De 29-jarige Butez heeft bij The Great Old nog een contract tot en met de zomer van 2026. Daarbovenop komt dat hij over een marktwaarde van acht miljoen euro beschikt. Dat maakt dat Antwerp zijn keeper niet zomaar zal laten gaan. Met Senne Lammens heeft het al een alternatief rondlopen.

Toch lijkt de club te willen uitkijken naar nog een optie voor onder de lat. Gazet van Antwerpen weet namelijk dat ze aan de mouw trekken van Gaetan Coucke. De 25-jarige doelman zag zijn contract het voorbije seizoen aflopen bij KV Mechelen en is dus gratis op te pikken. 

Wil Antwerp Coucke inlijven zal het wel de strijd moeten winnen van het Franse Toulouse. Zij zouden de ex-keeper van Genk al een contractvoorstel gedaan hebben. Vooralsnog is Coucke nog niet ingegaan op het voorstel, wat een overstap naar Antwerpen nog steeds mogelijk maakt.

Poll: Is Gaetan Coucke een goede vervanger voor Jean Butez?

TAGS  I  Antwerp  I  Jean Butez  I  Gaetan Coucke

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024