Grote vraagtekens over hetze rond Tedesco : "Waarom zou je hem moeten ontslaan?"

Grote vraagtekens over hetze rond Tedesco :
Vrijdag 05 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Ook Johan Boskamp kon niet ontbreken in de heisa rond de positie van bondscoach Domenico Tedesco. Opvallend: de Nederlander toont zich wel positief over de Duitser. De analist is meer van mening dat de collectieve prestatie de boosdoener was voor België.

“Ze hebben hem toch nog maar net een contractverlenging gegeven, of niet soms?”, vraagt hij zich af bij Het Belang van Limburg. “En vanuit de spelersgroep hoor je ook geen slecht woord over hem. Waarom zou je hem dan moeten ontslaan?”, begrijpt hij de hetze niet.

Boskamp vindt overigens dat indien de voetbalbond Tedesco de laan uitstuurt, de mensen verantwoordelijk voor zijn contractverlenging ook moeten opkrassen, al erkent hij tegelijkertijd ook dat Frank Vercauteren nog steeds over de nodige voetbalkennis beschikt.

Hoe dan ook stelt Boskamp dat zowat heel België te streng is voor de Duitse trainer. Hij is van mening dat de mensen die Tedesco buiten willen, een kort geheugen hebben. Tedesco wist België probleemloos te kwalificeren voor het EK en verloor in achttien matchen maar twee keer.

Poll: Heeft Johan Boskamp gelijk? Is de kritiek op Tedesco onterecht?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Johan Boskamp

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024