Dit is dé reden achter felle ruzie tussen Marc Brys en Samuel Eto'o

Dit is dé reden achter felle ruzie tussen Marc Brys en Samuel Eto'o
Vrijdag 05 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Marc Brys kende nog niet veel geluk als bondscoach van Kameroen. De Belgische trainer was onlangs verwikkeld in een hevige ruzie met legende Samuel Eto’o. De beelden van de ruzie gingen het internet rond. Enkele weken na het incident haalt Brys nog eens uit naar de voorzitter van Kameroen.

"Hij was te laat en passeerde mij in de perszaal zonder iets te zeggen”, begint hij zijn verhaal bij Het Laatste Nieuws. “Vervolgens gebaarde hij op een arrogante manier dat ik moest komen, om daarna tegen me te beginnen roepen”, getuigt hij over de feiten.

De geruchten gingen al snel dat Brys ontslagen zou worden als bondscoach van het Afrikaanse land. De coach zegt nu zelf dat daar niks van aan is: “Als je iedereen moet geloven, had Eto'o me wel vier keer ontslagen. Ik ben nooit ontslagen! Dat is ridicuul. Eto'o kan me niet eens ontslaan, ik heb bij hem geen contract ondertekend.”

Tot slot verklaart hij dat hij geen verantwoording moet afleggen tegen de ex-spits van onder meer Barcelona: “Ik zit bij het ministerie, Eto'o bij de federatie. Ik vind niet dat ik dan moet gehoorzamen.” Het ministerie besliste uiteindelijk dat hij gewoon kon aanblijven als coach.

Poll: Ging Samuel Eto'o over de schreef?

TAGS  I  Marc Brys  I  Samuel Eto'o  I  Kameroen

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024