Ruben Van Gucht ligt zwaar onder vuur: "Dit is hij ten voeten uit!"

Ruben Van Gucht ligt zwaar onder vuur:
Donderdag 04 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Met de uitschakeling van de Rode Duivels is ook het EK van Ruben Van Gucht voorbij. Hij volgt altijd de Belgen, maar daar komt nu dus een einde aan. In HUMO krijgt de journalist zware kritiek te slikken.

Vooral zijn laatste interventie na de uitschakeling tegen Frankrijk heeft Ruben Van Gucht geen goed gedaan. "Vertonghen had tranen in zijn ogen en was diep, diep teleurgesteld", vertelde Van Gucht. "Ik heb hem een dikke knuffel gegeven en gezegd: alles gaat voorbij, ook slechte gevoelens. Maar daar heeft hij op dit moment wellicht niet veel aan."

"De anekdote typeert Van Gucht ten voeten uit", schrijft HUMO. "Weinig journalisten proberen zichzelf zo in the picture te plaatsen als hij, en nog minder journalisten laten uitschijnen dat de atleten over wie ze verslag moeten uitbrengen goede vrienden zijn."

"Wij hebben Van Gucht de afgelopen weken op televisie zelden gelukkiger gezien dan tijdens die paar minuten voor de wedstrijden van de Rode Duivels, toen hij telkens even mee het veld op mocht en een voorbeschouwing kon geven terwijl Kevin De Bruyne en co. een paar meter verder opwarmden", luidt het.

Poll: Terechte kritiek op Van Gucht?

TAGS  I  Ruben Van Gucht

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024