Absolute stunt: 'Manchester United aan de haal met Anderlecht-pion'

Absolute stunt: 'Manchester United aan de haal met Anderlecht-pion'
Vrijdag 05 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Mike Verweij weet in Het Nieuwsblad te vertellen dat Jelle ten Rouwelaar Ajax alweer zal verlaten. De ex-keeperstrainer van onder meer Burnley en Anderlecht werd twee weken geleden voorgesteld in Amsterdam, maar na amper twee weken is zijn avontuur er al voorbij.

Dat komt er niet door een dispuut tussen club en trainer, maar doordat Ten Rouwelaar een uitgelezen kans krijgt om, voor veel meer geld, ergens anders aan de slag te gaan. Zo heeft Erik ten Hag bij Manchester United aangestuurd op de komst van de gerenommeerde keeperstrainer.

Naar verluidt zou de Nederlander het drievoud van wat hij bij Ajax verdient kunnen opstrijken in Engeland. Tot verbazing van Ten Rouwelaar zelf, doen ze in Amsterdam overigens ook niet moeilijk over zijn snelle overstap naar Manchester.

The Red Devils hebben namelijk een stevig bedrag veil om het contract van de Nederlander, die destijds Bart Verbruggen naar Anderlecht haalde, over te kopen. Het Nieuwsblad weet dat dat rond de 100.000 euro moet liggen. Met Erik Heijblok en Stefan Postma heeft Ajax nog twee keeperstrainers rondlopen waardoor ze niet dringend op zoek moeten naar een derde.

Poll: Een goede stap voor de ex-keeperstrainer van Anderlecht?

TAGS  I  Ajax  I  Anderlecht  I  Jelle ten Rouwelaar  I  Manchester United

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024