Bom bij KAA Gent na onthutsend nieuws uit eigen rang: "Totaal gebrek aan eerlijkheid"

Bom bij KAA Gent na onthutsend nieuws uit eigen rang:
Vrijdag 05 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Laurent Depoitre heeft in een interview met Het Nieuwsblad stevig uitgehaald naar zijn ondertussen ex-werkgever KAA Gent. De spits weet te vertellen dat hij in de laatste maanden in zijn revalidatie van een blessure niet meer uitbetaald werd door de club.

Laurent Depoitre is kind aan huis in Gent. In totaal speelde de aanvaller zeven jaar voor de club. Zijn eerste seizoen was ongetwijfeld de meest succesvolle. Met zijn neus voor doelpunten leidde hij de club in 2015 naar de eerste en voorlopig ook de laatste landstitel van België. 

Aan het begin van vorig seizoen scheurde hij echter de achillespees. Er wachtte hem een lange revalidatie, waardoor Gent plots besloot hem niet meer uit te betalen: “Het bestuur had beslist me na zes maanden alleen nog te betalen als ik geselecteerd werd voor een wedstrijd”, vertelt Depoitre tegenover Het Nieuwsblad.

 "Wat niet volgens de regels is”, vervolgt hij. “Stel je voor: als de coach me nooit meer selecteerde, dan had ik geen loon meer? Het toppunt was dat me nooit iets werd gezegd. Plots moest ik dat zelf vaststellen, op mijn loonbrief. Niet meer betaald. Vanaf half oktober. Zonder uitleg. Dat totale gebrek aan eerlijkheid en transparantie, neem ik het oude bestuur zeer kwalijk”, haalt hij vernietigend uit.

Poll: Terechte uithaal van Depoitre?

TAGS  I  Laurent Depoitre  I  Gent

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024