Domenico Tedesco volledig afgemaakt: "Waarom kreeg hij geen kans?"

Domenico Tedesco volledig afgemaakt:
Donderdag 04 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku mocht tot ieders verbazing gewoon blijven staan in de verloren wedstrijd tegen Frankrijk. In plaats daarvan werd spitsbroer Loïs Openda wel naar de kant gehaald, dat terwijl Lukaku een erg slappe indruk gaf. Peter Vandenbempt begrijpt er niets van.

“Staat er overigens ergens dat het verboden is om Lukaku te wisselen bij de nationale ploeg? Met alle respect: hij zat tegen Frankrijk totaal niet in de wedstrijd”, klinkt het vernietigend voor tegelijk Lukaku en bondscoach Domenico Tedesco.

De commentator weet dat er genoeg alternatieven op de bank zaten. Hij noemt daarbij een speler in het bijzonder, die tot groot ongenoegen van de fans geen minuut mocht maken dit EK: “Je voelde aan alles dat het niet zou lukken - dit was sowieso al niet zijn toernooi. Waarom breng je er dan eens geen frisse De Ketelaere in?”

De Ketelaere kende een uitstekend seizoen bij Atalanta, maar dat bleek niet genoeg om een belabberde Lukaku te vervangen, al weet Vandenbempt dat hij nog wel kansen gaat krijgen: “Soit, een groot deel van deze generatie is jong en zal nog kansen krijgen om te presteren. Een gemiste kans is dit EK dus niet noodzakelijk. Maar dit toernooi was voor mij wel een grote teleurstelling”, sluit hij af 

Poll: Verdiende De Ketelaere een kans op dit EK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Romelu Lukaku  I  Charles De Ketelaere

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024