Vincent Kompany ontvangt serieuze opsteker bij Bayern München

Vincent Kompany ontvangt serieuze opsteker bij Bayern München
Vrijdag 05 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Vincent Kompany werd enkele weken geleden verrassend aangesteld als nieuwe coach van de Duitse grootmacht Bayern München. Vele voetballiefhebbers stelden zich ernstig vragen aangezien de ex-Rode Duivel zich nog niet kon bewijzen op zo’n hoog niveau. Thorsten Fink, trainer van Genk, is dan weer wel enthousiast.

“Hij heeft toch al eens in Duitsland gespeeld, spreekt de taal - meerdere talen - en staat voor offensief voetbal”, vertelt de ex-speler van Bayern München aan Het Laatste Nieuws. De Duitser denkt dat Der Rekordmeister er goed aan deed eens niet voor een ‘logische’ naam te kiezen.

Verder denkt Fink dat Kompany wel eens voor een frisse wind kan zorgen in München: “Misschien pakt het met zijn kijk op voetbal super uit”, weet hij te vertellen. Hij herinnert zich Kompany als een uitstekende verdediger, die eerlijk en sterk was in de duel.

Tot slot spreekt de collega-trainer zijn vertrouwen uit naar de nieuwe coach van Bayern München en kijkt hij uit naar wat de toekomst zal brengen bij zijn oude liefde onder leiding van de ex-international. Kompany tekende een contract tot medio 2027.

Poll: Zal Kompany slagen als coach bij Bayern München?

TAGS  I  Vincent Komany  I  Thorsten Fink  I  Bayern München

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024