Nieuwe rel rond Kevin de Bruyne

Nieuwe rel rond Kevin de Bruyne
Vrijdag 05 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne was begin deze week onderwerp van een relletje op mediaplatform X. De Rode Duivel werd na de uitschakeling op het EK tegen Frankrijk gevraagd naar de mislukking van de zogenoemde gouden generatie. “Stupid” was zijn antwoord, waarna hij de persruimte verliet.

De journalist, Tancredi Palmeri, die de aanvoerder bewust maakte van het feit dat de Rode Duivels geen titel of zelfs geen finale wisten te halen, reageerde na het incident meteen op X door De Bruyne een verwend nest te noemen. Enkele dagen na de feiten moest de Italiaan opnieuw iets kwijt.

“Ik heb niemand beledigd. De Bruyne was zenuwachtig. Ik begrijp de geïrriteerde reactie ook”, vertelt hij aan RadioTalkSport. “Ik stelde hem een directe vraag, niet eens erg provocerend, behalve dat er geen andere vragen meer werden gesteld, dus het leek bijna provocerend.”

Dat De Bruyne geërgerd wegliep en hem ‘stupid’ noemde, heeft hij duidelijk nog niet verwerkt: "Het spijt me dat hij zich omdraaide en dat ze hem vanaf de andere kant betrapten. Hij had het in mijn gezicht kunnen zeggen, zodat ik misschien de kans had om te reageren”, aldus de journalist.

Poll: Had De Bruyne anders moeten reageren?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Rode Duivels

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024