Drama in Limburg: Genk begint met gigantisch groot probleem aan de Jupiler Pro League

Drama in Limburg: Genk begint met gigantisch groot probleem aan de Jupiler Pro League
Vrijdag 05 juli 2024 - 09:30   I   door Redactie

KRC Genk hoopt volgend seizoen opnieuw mee te doen voor de titel. De Limburgers eindigden afgelopen jaar op de vijfde plaats, op dertien punten van kampioen Club Brugge. Ondanks dat ze het seizoen goed willen aanvatten, kreeg het nu slecht nieuws omtrent twee sterkhouders.

Zo zal kersvers trainer Thorsten Fink aan het begin van het seizoen niet kunnen rekenen op Zakaria El Ouahdi en Bilal El Khannouss. Beide spelers zijn namelijk opgeroepen voor hun nationale ploeg. Marokko is een van de landen die meedoet aan het Olympisch voetbaltoernooi.

Het toernooi zal plaatsvinden van 24 juli tot en met 10 augustus waardoor het duo al zeker de eerste competitiewedstrijd tegen Standard (28 juli) zal moeten missen. Mocht Marokko niet voorbij de groepsfase komen, zijn de Marokkaans internationals ten vroegste terug tegen de tweede speeldag.

Indien Marokko de finale speelt op de Olympische Spelen, dan missen El Ouahdi en El Khannouss zeker de eerste drie speeldagen. Ondanks dat ze in Genk hun spelers liever niet zien vertrekken, weet Het Belang van Limburg dat ze niet moeilijk zullen doen over hun deelname aan het toernooi.

Poll: Een aderlating voor Genk?

TAGS  I  Genk  I  Zakaria El Ouahdi  I  Bilal El Khannouss

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024