'Jan Vertonghen neemt deze beslissing over zijn toekomst'

'Jan Vertonghen neemt deze beslissing over zijn toekomst'
Woensdag 03 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

De toekomst van Jan Vertonghen is haast onzeker. De 37-jarige Rode Duivel was maandag nog de schlemiel tegen Frankrijk nadat een gekraakt schot van Randal Kolo Muani afweek op de knie van de ongelukkige Vertonghen en zo in doel belandde. Resultaat: 1-0 voor Frankrijk.

De teleurstelling was zo op het gezicht af te lezen bij de recordinternational. Wellicht spookte er van alles door zijn hoofd, zoals het feit dat dit wel eens zijn laatste match voor de Rode Duivels kon zijn, of misschien wel zijn laatste wedstrijd in het algemeen.

Vertonghen is sinds deze maand namelijk een vrije speler. Het contract van de aanvoerder van Anderlecht liep enkele dagen geleden af waardoor hij nu zonder club zit. In Brussel hopen ze nog altijd dat hij zijn contract met nog een jaartje verlengd, al liet Marc Coucke eerder al verstaan zelf niet te weten wat de plannen zijn van Vertonghen.

Volgens La Dernière Heure is de kans echter behoorlijk groot dat hij nog een jaar doorgaat als voetballer. De Waalse krant geeft de mogelijkheid tot revanche als voornaamste reden. Vertonghen moest het afgelopen seizoen de beslissende matchen om het kampioenschap door blessure aan zich voorbij laten gaan. Een laatste jaar zou betekenen dat hij Anderlecht deze keer wel kampioen kan maken. 

Poll: Moet Jan Vertonghen er nog een jaartje bijdoen?

TAGS  I  Jan Vertonghen  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024