Club Brugge krijgt cruciaal nieuws rond de terugkeer van Thomas Meunier

Club Brugge krijgt cruciaal nieuws rond de terugkeer van Thomas Meunier
Woensdag 03 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Thomas Meunier werd recentelijk nog gelinkt aan een terugkeer naar Club Brugge, maar mogelijk wacht hem nu een nieuw avontuur in Frankrijk. Zo zouden AS Monaco én Lyon hun oog hebben laten vallen op de Rode Duivel.

De 32-jarige rechtsachter streek in 2011 neer bij Club Brugge nadat hij de oversteek maakte van Virton. Vijf jaar later wachtte hem een absolute toptransfer naar Paris Saint-Germain, dat zes miljoen euro betaalde voor de international. Nadien volgden nog avonturen bij Borussia Dortmund en Trabzonspor.

Bij die laatste lijkt hij zijn laatste match nu gespeeld te hebben. Ondanks dat hij nog één jaar contract heeft in Turkije, zou er een clausule bestaan in zijn contract dat ervoor zorgt dat Meunier deze zomer gratis kan vertrekken, dat weet Fussball Transfers. Lyon en Monaco proberen daar nu van te profiteren.

In Monaco zou de verdediger, die door blessureleed uiteindelijk geen minuut maakte op het EK, vooruitzicht hebben op een riant salaris én Champions League-voetbal. In Lyon zal hij dan weer de concurrentie moeten aangaan met Clinton Mata, die ook een verleden bij Club heeft.

Poll: Moet Club Brugge een versnelling hoger schakelen om Meunier terug te halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Thomas Meunier  I  Lyon  I  Monaco

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024