Romelu Lukaku zorgt voor heel wat frustraties: "Dat kan hem niks schelen"

Romelu Lukaku zorgt voor heel wat frustraties:
Woensdag 03 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Het is de aandachtige toeschouwer waarschijnlijk wel opgevallen: Romelu Lukaku heeft geen enkele keer de pers te woord gestaan tijdens het EK. De topschutter van de Rode Duivels verscheen nooit voor de camera’s van de aanwezige pers, niet op de persconferenties en niet na afloop van een match.

David Steven, ex-persverantwoordelijke van Anderlecht, verklaart de opvallende keuze van de spits: "Als Romelu even niet wil praten, dan doet hij dat gewoon niet", vertelt hij aan Gazet Van Antwerpen"Indertijd toen hij jong was bij Anderlecht liet hij zich wel sturen en ging hij vaker in op verzoeken, maar hij is nu zelf de meester van zijn eigen carrière."

"Het klinkt onbeleefd, maar Romelu heeft de media niet nodig om zich te profileren", gaat hij verder. Dat hij zich geen enkele keer wilde verantwoorden aan de media, werd hem door sommige analisten en fans kwalijk genomen. Steegen vertelt dat dat Lukaku niets doet:

"Wat de buitenwereld ervan vindt, deert hem niet", vertelt hij. "Romelu legt namelijk de lat voor zichzelf altijd heel hoog. Hij heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en wil altijd het hoogste behalen. Als dat niet lukt, bepaalt hijzelf hoe hij daarmee omgaat."

Poll: Wat vind jij van de keuze van Romelu Lukaku om de pers niet te woord te staan?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Rode Duivels

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024