'Genk maakt zich op voor absolute toptransfer en incasseert miljoenensom'

'Genk maakt zich op voor absolute toptransfer en incasseert miljoenensom'
Woensdag 03 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Bij KRC Genk brak Konstantinos Karetsas dit seizoen helemaal door. De jonge Belg met Griekse roots is met zijn zestienjarige leeftijd een van de grootste talenten op de Belgische voetbalvelden. Volgens Griekse media is dat een grote Europese grootmacht nu niet ontgaan.

Het zou gaan om Real Madrid. Sport24 claimt dat de Spaanse Champions League-winnaar Karetsas al een tijdje op het verlanglijstje heeft staan en hem dan ook graag naar Madrid zou willen halen. Naar verluidt moet het dan wel de concurrentie zien te winnen van enkele niet nader genoemde topclubs.

In Genk willen ze er alles aan doen om hun goudhaantje langer bij zich te houden, al wordt dat geen makkelijke opdracht gezien de vele interesse. Karetsas heeft nog een contract tot de zomer van 2026 waardoor het nog maar de vraag is of hij dat zal verlengen of niet. Wellicht zullen ze in Limburg een stevig bedrag eisen voor de middenvelder.

De jeugdinternational van België mocht zich vooral op het einde van het seizoen bij de eerste ploeg van Genk bewijzen, dat onder toenmalig coach Wouter Vrancken. In de Champions’ Play-Offs wist hij zijn talent bij momenten te etaleren met enkele fraaie acties. Een assist is daar het bewijs van.

Poll: Komt een stap naar Real Madrid voor Konstantinos Karetsas te vroeg?

TAGS  I  Konstantinos Karetsas  I  Genk  I  Real Madrid

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024