Geweldige opsteker voor Kevin De Bruyne na EK-uitschakeling

Geweldige opsteker voor Kevin De Bruyne na EK-uitschakeling
Woensdag 03 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne toonde zich strijdvaardig op het EK, maar ook hij kon niet voorkomen dat België er vroegtijdig uitging tegen Frankrijk. Voor sommige analisten stond hij te laag op het veld. Ondanks het tegenvallend toernooi, blijft hij wel een van de populairste Rode Duivels.

Play Nostalgie is de samenwerking aangegaan met de Jan Vertonghen Foundation om geld in te zamelen om een playground aan te leggen aan het UKJA, de kinder- en jeugdpsychiatrie van het Antwerpse Middelheimziekenhuis. Dat doet de radiozender met de zogenaamde GOAL!-actie. Met de actie kunnen supporters onder andere gesigneerde truitjes kopen.

Opvallend: Kevin De Bruyne blijkt de meest populaire Rode Duivel te zijn. Zijn truitje leverde voorlopig, want de actie loopt nog tot 14 juli, een bedrag op van 1000 euro. Romelu Lukaku staat op de tweede plaats met 550 euro en Jan Vertonghen vervolledigt de top drie met 510 euro.

Dat het truitje van De Bruyne zo goed scoort, zal hem deugd doen. De aanvoerder van de Rode Duivels werd na de match tegen Oekraïne nog uitgefloten door de eigen supporters. De veiling bewijst dat de fans nog niet vergeten zijn wat hij allemaal betekend heeft voor de nationale ploeg.

Poll: Ben jij nog steeds fan van Kevin De Bruyne?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kevin De Bruyne

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024