'Italiaanse topclub wil plots uitpakken met de komst van verrassende Rode Duivel'

'Italiaanse topclub wil plots uitpakken met de komst van verrassende Rode Duivel'
Woensdag 03 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Aster Vranckx speelde geen minuut op het EK. De middenvelder, die momenteel nog onder contract staat bij het Duitse Wolfsburg, moest van bondscoach Domenico Tedesco steevast op de bank plaatsnemen. Een ware teleurstelling dus voor de ex-speler van KV Mechelen, die bij zijn club nu ook mag vertrekken.

Zo heeft Wolfsburg een tijdje geleden al bepaald dat het afscheid zal nemen van de achtvoudig international. Naar verluidt hebben ze in Duitsland een transfersom van zo’n tien miljoen euro vastgelegd voor Vranckx. Dat deden verschillende ploegen lonken naar hem. Onder meer PSV en Fiorentina toonden al belangstelling.

Die laatste zou nu ook een eerste bod voorbereiden voor de 21-jarige middenvelder, dat weet transferexpert Gianluca Di Marzio te melden. Indien ze dat in Duitsland aanvaarden, wacht Vranckx een terugkeer naar Italië. Eerder werd hij er al uitgeleend aan AC Milan.

Dat avontuur bleek echter geen succes, waardoor hij vorige zomer gewoon terugkeerde naar Wolfsburg. Daar kwam hij dit seizoen in totaal 26 keer in actie, al wist hij geen goal te scoren of geen assist uit te delen. Ondanks een marktwaarde van twaalf miljoen euro, mag hij nu voor ‘slechts’ tien miljoen beschikken.

 

Poll: Een mooie stap voor Aster Vranckx?

TAGS  I  Aster Vranckx  I  Wolfsburg  I  Fiorentina

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024