Voor deze Rode Duivels is het einde verhaal onder Tedesco: 'Vervangers staan al klaar'

Voor deze Rode Duivels is het einde verhaal onder Tedesco: 'Vervangers staan al klaar'
Woensdag 03 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Het EK mag dan wel op een ware sisser geëindigd zijn voor de Rode Duivels, lang hebben de spelers niet om de koppen te laten hangen. Zo begonnen verschillende clubs al aan de voorbereidingen op het volgende seizoen en ook bij de nationale ploeg staat er nog heel wat op het programma.

Voorstander of niet: de Nations League keert ook volgend seizoen gewoon terug. De nog jonge landencompetitie begint voor België op zes september. Dan nemen de Rode Duivels het op tegen Israël. Daarnaast volgen nog groepswedstrijden tegen toplanden Frankrijk en Italië.

Volgens La Dernière Heure wachten er voor enkele jonge Belgen kansen op het toernooi. Zo denkt de Waalse krant dat Domenico Tedesco, als hij tegen dan niet ontslagen is, de ploeg grondig zal verjongen. Oude krijgers als Axel Witsel en Jan Vertonghen lijken hun laatste match gespeeld te hebben en dus is het tijd voor vernieuwing.

Onder meer Koni De Winter, Arne Engels, Mandela Keita en Ameen Al-Dakhil worden genoemd als spelers die er vanaf september steevast bij zullen zijn. Ook Albert Sambi Lokonga, Roméo Lavia en Julien Duranville worden daarbij aangewezen als interessante spelers om de nationale ploeg van vers bloed te voorzien. Het is nu afwachten welke spelers worden opgeroepen.

Poll: Zijn de Rode Duivels aan verjonging toe?

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024