Antwerp beeft: 'Twee sterkhouders staan voor absolute droomtransfer'

Antwerp beeft: 'Twee sterkhouders staan voor absolute droomtransfer'
Woensdag 03 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku lijkt goed op weg om aan de slag te gaan bij Napoli. De Italiaanse topclub stelde onlangs Antonio Conte aan als nieuwe coach en hij zou de spits van de Rode Duivels maar al te graag naar zijn club willen halen. Conte kent Lukaku nog van zijn periode bij Inter.

Nu hij aan de slag gaat bij Napoli, wil de Italiaanse coach zich herenigen met de sterke spits. Lukaku kende dan ook heel wat succes in Milaan. Onder leiding van Conte kroonde hij zich onder meer tot kampioen van Italië. Mogelijk komt Lukaku enkele (oud-)spelers uit de Jupiler Pro League tegen bij zijn beoogde werkgever.

Zo lonkt Conte naar Aster Vranckx van Wolfsburg, die ook interesse geniet van Fiorentina, Jurgen Ekkelenkamp en George Ilenikhena van Antwerp en Mario Stroeykens van Anderlecht. Alle vier de spelers zouden op het verlanglijstje staan van de Italiaanse club, al is het nog maar de vraag in hoeverre het viertal haalbaar is.

Waar Stroeykens eerder al Fiorentina afwees en daarmee aangeeft in Anderlecht te willen blijven, lijken Ekkelenkamp en Ilenikhena meer haalbare kaarten. Antwerp moet namelijk verkopen. Vooral Ilenikhena werd binnen Antwerp zelf al aangeduid als de speler die een grote som geld moet opbrengen.

Poll: Wie zie jij een transfer naar Napoli maken?

TAGS  I  Napoli  I  Mario Stroeykens  I  George Ilenikhena  I  Jurgen Ekkelenkamp  I  Anderlecht  I  Antwerp

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024