'Club Brugge is niet meer te houden en legt volgende aanwinsten deze week nog vast'

'Club Brugge is niet meer te houden en legt volgende aanwinsten deze week nog vast'
Woensdag 03 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge zit duidelijk niet stil op de transfermarkt. Nadat het al zaken deed in Argentinië en Zwitserland voor respectievelijk Zaid Romero en Ardon Jashari lijkt het een van de komende dagen ook Christos Tzolis aan zich te binden. Daarnaast weet Het Laatste Nieuws ook dat het wil shoppen bij KV Mechelen.

Zo wil blauw-zwart zo snel mogelijk de negentienjarige Ngal’ayel Mukau vastleggen. Mukau is een Belgische middenvelder met Congolese roots. De jeugdinternational van Congo maakte vooral na de winterstop een erg goede indruk in Mechelen. Dat zorgt nu voor de nodige interesse.

Volgens HLN zou de transfer bijna helemaal rond zijn. Als alles naar wens verloopt kan de jonge middenvelder maandag zelfs al mee afreizen op zomerstage met Club. Mukau zou in de eerste plaats als back-up voor Jashari en Vetlesen moeten dienen.

Naast de jonge Belgische Congolees willen ze in Brugge zoals gezegd  ook snel de komst van Christos Tzolis officialiseren. De Griekse aanvaller staat nog maar net onder contract bij Düsseldorf, maar het heeft er alle schijn van dat hij meteen weer verkocht wordt.

Poll: Is Ngal’ayel Mukau een goede versterking voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Christos Tzolis  I  Ngal’ayel Mukau

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024